Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «رضا رحمانی»، وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه تنظیم بازار در پایان سال و تامین اقلام مورد نیاز مردم یکی از دغدغه های جدی مجلس و دولت است، گفت: در ماه های گذشته در برخی اقلام همانند گوشت مشکلاتی ایجاد شد که برخی با تصمیمات و پیگیری ها حل شده و یا در شرف رفع شدن این مشکلات هستیم اما برخی دیگر باید دوباره پیگیری شده تا دغدغه مردم در تامین مایحتاج شب عید و کالاها به ویژه کالاهای پرمصرف رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر در هیچ کالایی کمبودی در کشور وجود ندارد، افزود: در ماه های قبل مشکلاتی در بحث گوشت ایجاد شده بود که در حال حاضر با توجه به شرایطی که برای واردات گوشت ایجاد شده و خریدهای صورت گرفته اوضاع بازار گوشت بهتر شده است.

تعرفه واردات گوشت صفر شده است

وی ادامه داد: دولت سیاست ها و تصمیماتی در حوزه گوشت اتخاذ کرده همانند اینکه تعرفه واردات گوشت را صفر کرده که این موضوع با تسهیل روند واردات و افزایش توزیع شرایط بازار گوشت را بهبود بخشیده است.

رحمانی با بیان اینکه در حال حاضر توزیع گوشت آغاز شده و تا دو هفته آینده می تواند تاثیر خود را بر بازار برجای گذارد، اظهار داشت: با توجه به تصمیمات اخذ شده قیمت گوشت تعدیل و کاهش می یابد و بخشی از گوشت که در یکی از بنادر کشور وجود داشته این هفته ترخیص شده و به سراسر نقاط کشور حمل می شود.

حداقل 20 هزار تن گوشت در انبارهای کشور وجود دارد

وی با تاکید بر اینکه حداقل 20 هزار تن گوشت در انبارهای کشور وجود دارد، افزود: واردات گوشت از کشورهای همسایه و مناطقی که به صورت سنتی از آن ها گوشت وارد می شده تسهیل شده است و بانک مرکزی نیز اولویت بندی هایی برای ثبت سفارش ها در نظر گرفته است که این سیاست ها و تامین کالاها اثراتی در بازار برجای می گذارد.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه روزانه قیمت ها در بازار رصد می شود، ادامه داد:قیمت برخی از کالاها افزایشی نداشته و حتی روند کاهشی داشته است، چرا که وزارت صنعت، تمام اقلام کالایی اعم از مس و فولاد تا لوازم خانگی و مواد غذایی و کالاهای اساسی را رصد می کند.

افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی مبنایی ندارد

وی با بیان اینکه افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی مبنایی ندارد، تاکید کرد: ظرفیت تولید لوازم خانگی 2 تا 3 برابر نیاز کشور بوده و کیفیت بیشتر کالاها در حد استاندارد و محصولات روز دنیا است.

رحمانی با تاکید بر اینکه لوازم خانگی باید کاهش قیمت خود را ادامه دهد، افزود: در ماه های قبل لوازم خانگی حدود 10 درصد کاهش قیمت داشته اند و انجمن لوازم خانگی در جلسات مختلف قول داده که با توجه به محدودیتی که دولت در واردات ایجاد کرده این صنعت در کنار سایر صنایع همانند پوشاک رشد کند و کالاها به وفور در بازار عرضه شده و حتی قیمت آن ها نسبت به مشابه خارجی کمتر باشد.

قیمت خودرو با توجه به روندی که در افزایش تولید داشته متعادل می شود

وی با بیان اینکه قیمت خودرو با توجه به روندی که در افزایش تولید داشته متعادل می شود، ادامه داد: چند عامل در افزایش قیمت خودرو در ماه های اخیر دخیل بوده که یکی از این موارد کاهش تولید در ماه های قبل است که در حال حاضر تولید رشد چشمگیری داشته و باید از قطعه سازان در این خصوص تشکر کرد که علیرغم بالا بودن مطالبات همکاری کرده و خودروسازان نیز برای تولید همت کرده اند.

تولیدات خودرو امروز نسبت به 3 ماه گذشته بیشتر از دو برابر شده است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه تولیدات خودرو امروز نسبت به 3 ماه گذشته بیش از دو برابر شده است، تصریح کرد: این افزایش تولید 2 اثر دارد، نخست اینکه توان خودروسازان را برای انجام تعهدات قبلی افزایش می دهد و افرادی که خودرو پیش خرید کرده اند می توانند خودروهای خود را سریع تر دریافت کنند و همچنین در شرایط کنونی عرضه خودرو قیمت را متعادل تر می کند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه برخی نوسانات مقطعی است، تصریح کرد: مردم نباید تحت تاثیر فضای روانی قرار گیرند چرا که به هر میزان مصرف کننده ها تقاضا داشته باشند در کشور قابل تامین است به خصوص در ماه های آینده که شاید تولید بیش از رقم کنونی افزایش یابد و با این افزایش تولید قیمت ها متعادل تر می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودرو دولت صنعت معدن و تجارت گوشت مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟

روزبه کردونی با اشاره به اینکه مطابق گزارش‌های رسمی درآمد‌های مالیاتی دولت در سه سال گذشته بیش از ۴ برابر شده و از حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، اظهار داشت: مناسب است مسئولین ذیربط گزارشی از تاثیرباز توزیعی این افزایش رویایی درامد‌های مالیاتی ارائه دهند تا مشخص شود تاثیر این افزایش درآمد‌های مالیاتی بر زندگی روزمره و سفره مردم و رفاه آحاد شهروندان چیست.

به گزارش ایلنا، وی با تاکید بر اینکه در بین کارکرد‌های چندگانه مالیات، یکی از مهمترین کارکرد‌ها توزیع درآمد است، لذا وقتی با افتخار اعلام می‌شود که درآمد‌های مالیاتی ۴ برابر شده است، ضروری است توضیح داده شود که این افزایش درآمد چه تاثیری بر وضعیت فقر و نابرابری داشته است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در ادامه اظهار داشت یک معیار مهم در خصوص صحت سنجی ادعای دولت‌ها در حمایت اجتماعی از فقرا و گروه‌های آسیب پذیر نحوه هزینه کردن و نظام بازتوزیع در آمد‌های مالیاتی است لذا بسیار مهم است که مشخص شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی که مستند به گزارش‌های منتشر شده و بررسی بودجه‌های سنواتی اتفاقا بیشتر از آنکه ثروتمندان و فعالانی که فرار مالیاتی می‌کنند و یا نهاد‌های و بنیاد‌های اقتصادی اخذ شود از طریق مالیات‌های غیر مستقیم و فشار به آحاد مردم و آحاد حقوق‌بگیران دریافت می‌شود، در چه مکانیزم بازتوزیعی در مقابله با فقر و نابرابری استفاده می‌شود.

کردونی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است نظام مالیاتی در بودجه عمومی دولت مکانیزم بازتوزیعی مشخصی ندارد لذا مهم است که توضیح داده شود در آمد‌های مالیاتی ۴ برابری در سالیان گذشته و بیش از هزار و صد میلیارد تومانی در آمد مالیاتی در ۱۴۰۳ که ۳۵% آن مربوط به مالیات اشخاص حقوقی و ٪۳۶ مربوط به مالیات بر کالا‌ها و خدمات، دو دهم درصد آن توسط نهاد‌های اقتصادی انقلابی، سه صدم درصد از مالیات بر واحد‌های مسکونی گران‌قیمت، دو دهم درصد از مالیات بر خودرو‌های لوکس اخذ می‌شود قرار است چگونه بر ارتقا رفاه و مقابله با فقر و نابرابری هزینه شود.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان اظهار داشت: مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است در سه سال گذشته هم فقر در فقرا عمیق‌تر شده است، هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند، طبقه متوسط فقیرتر شده است و سرانه خط فقر سه برابر شده است، خوب بسیار ضروری است که توضیح داده شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیات که اتفاقا از مهمترین ابزار‌های رفاهی برای مقابله با فقر و نابرابری است چه تاثیری بر این وضعیت فقر و نابرابری داشته است و مکانیسم بازتوزیع آن به نفع فقرا چگونه بوده است؟

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد